Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


Τα ιδια Παντελακη μου...


Η ΔΑΠ για μια ακομα φορά φέτος, προβαίνει σε αντιδημοκρατικές πρακτικές εκμεταλλευόμενη την πλειοψηφία της στο Δ.Σ.
Όπως και πριν δυο εβδομάδες, αρνήθηκε να αναγνωρίσει απόφαση του Συλλόγου που καλεί σε Συνέλευσησε συγκεκριμένη μέρα, ώρα, μέρος και με συγκεκριμένη θεματολογία.Επικαλείται το καταστατικό όμως αυτο την διαψεύδει!Όπως και την προηγούμενη φορά!
Συνέλευση καλείται είτε από τη Γενική Συνέλευση, είτε από το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε από υπογραφές 30 τουλαχιστον φοιτητών.
Για άλλη μια φορά λοιπόν η ΔΑΠ λέει αερολογίες παίζοντας με το μέλλον μας.Ακολουθεί πιστά το ρόλο της, που δεν είναι άλλος απ'το να υπηρετεί την κυβέρνηση της και να εμποδίζει τους φοιτητές να αγωνιστούν για το Δημόσιο και Δωρεάν Πανεπιστήμιο.


Όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν οτι ενδιαφέρονται για τις Γενικές Συνελεύσεις, βλέπουμε ξεκάθαρα οτι δε θέλουν να πραγματοποιούνται.
  • Είναι αυτοί που λένε πως δε θέλουν να γίνεται μάθημα την ώρα της Γ.Σ. αλλά τα μέλη τους ειναι τα πρώτα που μπαίνουν στα εργαστήρια για να γίνουν.
  • Είναι αυτοί που λένε πως θέλουν μαζικές συνελεύσεις, αλλά τα μέλη τους είναι αυτά που παροτρίνουν τον κόσμο να πάνε για καφέ και να ερθουν στο τέλος της διαδικασίας.
  • Είναι αυτοι που λένε πως θέλουν μια καλύτερη διαδικασία, αλλά είναι οι ίδιοι που προτύνουν 3' τοποθέτηση ανεξάρτητου προάγωντας την πασαρελα 3-4 πλαισίων και οχι τον ουσιαστικό διάλογο.


Πάντα η ΔΑΠ ακολουθούσε τέτοιες μεθόδους.Στη σχολή μας όπως και σε όλες τις άλλες.Αντιδημοκρατικές και δολοπλόκες.Όπως 2 χρονια πριν που πλαστογράφησαν τη σφραγίδα του Συλλόγου μας.
Δε θα μπορούσε να λειτουργεί και διαφορετικά η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας βέβαια!

Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά φέτος γίνονται πιο έντονα.Από τη στιγμή που η ΔΑΠ έχει την πλειοψηφία στο ΔΣ και μπορεί να κάνει οτι θέλει, είναι αυτονόητο και πολύ λογικό από την πλευρά της, να θέλει να διαλύσει της Γενικές Συνελεύσεις έτσι ώστε οι υπογραφές 2-3 στελεχών της στο ΔΣ να καθορίζουν την πορεία όλου του Συλλόγου.
Καλούμε όλους τους φοιτητές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και την ΠΕΜΠΤΗ στις 12:00 στο ΑΕΠ να αποδείξουν στη ΔΑΠ οτι δε θα κάνει οτι γουστάρει μέσα στο Σύλλογο.Η αυτοδυναμία της στο ΔΣ δεν κάνει τους υπόλοιπους φοιτητες απλούς θεατές!
Θα πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!Θα υπερασπιστούμε το ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΩΡΕΑΝ Πανεπιστήμιο και θα πετάξουμε έξω από αυτό τα τσιράκια της κυβέρνησης!


Ριζοσπαστική Αριστερή Τομή - Ε.Α.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου