Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ :ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ;;;;;
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!            
  ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ!
·         ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΞΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ.
·         ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
·         ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
·         ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΤΗΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Ρ.Α.Τ.-Ε.Α.Α.Κ.





ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΓΜΑ…
Να οργανωθεί η σχολή σύμφωνα με τις ανάγκες των φοιτητών και όχι οι φοιτητές με τις ανάγκες της σχολής . Απαιτούμε ποιοτική εκπαίδευση, φιλτράρισμα ασθενών και φακέλων σύμφωνα με τις ανάγκες μας ,αρκετό επιστημονικό προσωπικό με πλήρη επίβλεψή και εποπτεία που να επαρκεί για όλους τους φοιτητές ,φοιτητική επίβλεψη του προϋπολογισμού της σχολής για να ξέρουμε που πάνε τα λεφτά που βγάζουμε .Και φυσικά κανένας φοιτητής δεν πρόκειται να πληρώσει τις ώρες εργασίας του ,το χρέος είναι χρέος προς την σχολή. Η σχολή πρέπει να αναλάβει τις οικονομικές οφειλές .Δεν μας χρωστάνε και φυσικά δεν χρωστάμε .Απαιτούμε επαρκή εξοπλισμό της κλινικής από εργαλεία και αναλώσιμα , δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τις ελλείψεις .Τέλος με σεβασμό προς τον άνθρωπο και τον ασθενή μας διεκδικούμε την μείωση των νοσηλειών και την κατάργησή του σε άνεργους ,φοιτητές συνταξιούχους.
Φτάνει πια! ήρθε η ώρα να παλέψουμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία κόντρα στον παραλογισμό του καλοστημένου επιχειρηματικού πανεπιστημίου. Παλεύουμε για ένα πανεπιστήμιο με φοιτητικό- εργατικό έλεγχο με βάση τις ανάγκες όχι μόνο των φοιτητών αλλά και όλης της κοινωνίας .Δεν μας αρκεί η εκπαίδευση που έχουμε και θα την αλλάξουμε.
Ρ.Α.Τ.-Ε.Α.Α.Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου